{{ message.message }}
{{ button.text }}

'Mama, jij bent lief.. net zo lief als..'

Die heerlijke nachtelijke woordjes van mijn lieve kleinste meisje... <3

Afbeelding blog ''Mama, jij bent lief.. net zo lief als..'' Achtergrond blur afbeelding

Heerlijke nachtelijke woordjes..

3 uur nog iets.. zachtjes kruipt m'n kleinste meisje tegen me aan, haar handje aait over m'n wang, een kusje op m'n neus en net voor ze weer in slaap valt klinkt haar lieve stemmetje moe in het donker.. 'mama, jij bent lief.. net zo lief als Sinterklaas z'n paard..'

Zo die kan ik toch even mooi in m'n zak steken...

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je