{{ message.message }}
{{ button.text }}

mama je bent mijn held!

Mijn oudste wordt volgende week vier. Een ontzettend enthousiaste gezellige babbelkous heel erg lief maar ook best pittig soms.

Afbeelding blog 'mama je bent mijn held!'

Mammmmm! Ik ben wakker! Om zeven uur s morgens tettert ze de oren al van mn hoofd. Hele verhalen vertelt ze me, wat ze wel zou willen zijn en waarom wat ze meemaakt en wat ze allemaal voor dr verjaardag wil hebben. 

De lijst wordt steeds langer en uitgebreider. Heb al gezegd je krijgt 1 ding op je verjaardag van papa en mama en dat is een nieuwe fiets. Joepie een roze he mama ik ben dol op roze! 

Jazeker een roze, met vier wielen he mama want ik word vier. Klopt helemaal schat. 

Ze kruipt bij me op schoot, mam? Ik wil wel een vogel zijn. O ja lieverd waarom dan? Nou dan mocht ik ook op het dak lopen... Oke maar dat is wel gevaarlijk hoor. Oh nee hoor dan kan ik toch wegvliegen?

We kunnen ook mopperen op elkaar de dame heeft een sterke eigen wil en meestal wil ze dingen die ik niet wil dan word ze erg kwaad gelukkig duurt t nooit lang de truc van afleiden werkt nog steeds ;) 

Maar meestal genieten we heel erg van elkaars gezelschap. We zingen liedjes maken mooie tekeningen en puzzels En dan zomaar ineens middenin dr spel zegt ze; mama je bent mijn held! Smelt.... waarom dan schat? Nou omdat ik je zo lief vind! 

Ze mag dan een dondersteen zijn ze is ook gewoon geweldig lief en vrolijk. Ik zou haar voor geen goud willen veranderen. 

Eerlijk gezegd vind ik het verschrikkelijk dat ze straks naar school moet. Ben best wel een moederkloek. Maar zij? Zij vind het vast fantastisch en dat is ook goed. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je