{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama, ik vind mijn broertje niet leuk!

Mijn oudste zoon is even helemaal klaar met het gehuil van zijn broertje en dan..

Afbeelding blog 'Mama, ik vind mijn broertje niet leuk!'

Deze blog schrijf ik speciaal voor mijn gezin en in het bijzonder mijn oudste zoon van twee jaar.

Mijn jongste zoon van drie maanden oud huilt regelmatig. Gisterenavond huilde hij hard en lang. (Op zo'n moment is het heerlijk om met zijn tweeën te zijn!) Mijn man ging met mijn oudste zoon het naar 'naar bed gaan' ritueel doen, want het was bedtijd en mijn zoon was erg moe.

Na een half uur onafgebroken huilen, is mijn jongste zoon eindelijk in slaap gevallen. 

Waar dit verhaal eigenlijk over gaat, is de reactie van mijn oudste zoon Thijs. Hij zei namelijk: ' Ik vind Lars niet leuk!'

Ik was en ben ontzettend trots dat hij dit zo uitte! Wat geweldig! ..Nu denk je misschien, dat is toch verschrikkelijk als je kind dit over zijn broertje zegt..!?

Nee hoor! Soms vind ik het ook lastig en vervelend dat ik een huilende baby heb, die niet kan vertellen wat er is, waardoor ik de aandacht moet verdelen en waardoor ik dan soms radeloos ben en moe als hij eindelijk stil is.

Wij stimuleren altijd om alles te uiten en proberen zoveel mogelijk ervoor te zorgen dat er ruimte is voor gevoel. Positief of negatief. Ik voel me zo ontzettend trots dat mijn zoon zoiets uit. Hierdoor mag het er zijn, kunnen wij hem ontvangen en helpen, want geloof me, soms valt het niet mee hoor, een baby in huis!

Lieve groet,

Kim

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je