{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mama heeft last van MamaSoep

MamaSoep is helaas geen echte soep.....................................

Afbeelding blog 'Mama heeft last van MamaSoep' Achtergrond blur afbeelding

Volgens mij heeft iedereen wel eens van die dagen dat je gewoon alles vergeet! 

Hier had ik voor ik mama was (bijna) nooit geen last van?!  Dus vandaar ook mijn benaming MamaSoep want MamaBrain klinkt alsof je juist mega slim bent.. en MamaBrain-Disfunction dat word weer te lang hihihi ;-)..

Het begon bij mij al tijdens de zwangerschap dat ik steeds vergeetachtiger werd.... dan ging ik iets pakken uit de kelder en dan stond ik daar echt zo van waarom sta ik in hemelsnaam nou weer in de kelder? En dan weer eenmaal in de keuken owja moest nog pasta pakken.... van die kleine dingetjes daar begon het mee...

Het werd van kwaad tot erger: de wasmachine aanzetten en dan laten draaien zonder waspoeder... de katten eten willen geven en dan aan het einde van de dag erachter komen dat het bakje nog in de kelder stond... ( en dan zeggen stomme poes omdat hij stond te krabben aan de deur naar de kelder)

Op het einde van mijn zwangerschap had ik het zelfs zover dat ik overal lijstjes voor maakte WANT DAT HELPT TEGEN VERGEETACHTIGHEID!! ......NOT!...... ga je boodschappen doen (met je boodschappenlijstje ) heb je alles in de kar ingeladen, kom je bij de kassa erachter dat je heel slim je portemonnee nog op tafel hebt laten liggen.... ( want die had je heel slim al naast je tassen gelegd zodat je hem niet zo vergeten!) Oke snel naar huis.... snel terug naar de winkel met een enorme rode toet sta je daar een beetje de ogen uit je kop te schamen...... weer naar huis op het gemakje de boodschappen opruimen ( er extra goed op lettend dat je wel alles op de juiste plek zet doormiddel van een soort liedje ~de pot pasta saus ~hoort naast de spaghetti~ en de olie te staan~) ben je klaar met opruimen kom je tot de conclusie dat je gewoon een gedeelte van wat er op het boodschappenlijstje stond bent vergeten in te laden!!! Kun je weer terug!!!! # de portemonnee zat nog in de tas #

Na de bevalling had ik het gelukkig niet meer zo heel erg.... maar soms heb ik nog van die leuke mijn brein wil niet meewerken dagen ertussen zitten.... het is heel erg komisch voor mijn familie en vrienden...  ( heb ik er tenminste nog iets aan hahaha) 

Ik maak nog steeds lijstjes en check tegenwoordig alles ongeveer 3x voor ik echt de deur uitga  ( ja het is een soort van dwang geworden maar zorg wel dat het niet te erg word ;-)...)

Dus ja ik lijd aan MamaSoep hebben er meer mama's last van?

Xxx

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je