{{ message.message }}
{{ button.text }}

“Mama, Fay loopt met een vreemde man mee.”

​.. Riep mijn oudste, Julia. En ik heb mijzelf hiervoor nooit vergeven.

Afbeelding blog '“Mama, Fay loopt met een vreemde man mee.”'

Lang getwijfeld of ik deze blog wel zou schrijven. Het is moeilijk om er over te schrijven, laat staan over schrijven. Deze dag staat in mijn geheugen als een zwarte dag. Nog steeds loop ik bij een psycholoog om dit te vergeten en mijzelf te vergeven.

Het was ongeveer 2 jaar geleden. We waren in een pretpark in het buitenland. In dit land vielen wij direct op: alle 3 mijn kindjes hadden blond haar met blauwe ogen. Wij, papa&mama, hebben beide bruin haar en blauwe ogen.

De dag verliep soepel. We hadden het onwijs naar ons zin en zelfs mijn man leek te genieten haha! De middelste wilde dolgraag in de achtbaan, dus Rick (papa) nam hem mee. Ik bleef over met mijn kleine Fay en grote Julia. Wij liepen weg van de achtbaan en Fay bleef mij maar aan mijn mouw trekken. Ik knielde en vroeg wat ze wilde. “Draaimolen!” schreeuwde ze blij. Ik glimlachte en liep met de meisjes naar de draaimolen.

Na ongeveer 5 minuutjes in de rij te hebben gestaan, mocht Fay dan eindelijk op de draaimolen. Julia wilde niet, zij was namelijk “al een grote meid”, zei ze zelf. Julia en ik gingen op een bankje zitten met perfect zicht op de draaimolen. We waren aan het lachen en Julia vertelde mij leuke verhalen over dat ze school zo gaaf vond. Het was een perfecte dag.

Totdat iemand op mijn schouder tikte. Ik draaide mij om en pakte Julia’s hand. “Can you tell me where to find the rollercoaster?” vroeg de man. Rare vraag vond ik dat, de achtbaan stak meters boven alle andere attracties uit. “Sure, just go to the left en go straight ahead. You’ll find it.” Zei ik vriendelijk. Daarna vroeg hij mij steeds meer dingen en ik voelde mij ongemakkelijk. Ineens trekt Julia aan mijn mouw: “Mama, Mama, MAMA!!!” Lichtelijk geïrriteerd keek ik naar Julia: “Wat is er?” “Mama, Fay loopt met een vreemde man mee.. Mag toch niet?”

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je