{{ message.message }}
{{ button.text }}

Maart 2008 de eerste zoen!

Het is een vrijdag avond in Maart waarop ik besluit samen met Gaby na het werk gezellig nog even een drankje te doen in de kroeg............

Afbeelding blog 'Maart 2008 de eerste zoen!' Achtergrond blur afbeelding

Het is een vrijdag avond in Maart, ik ben aan het werk in de lokale supermarkt net als altijd op de vrijdag avond en vanavond werk ik onder andere met Gaby mijn beste vriendin. We hebben het nu natuurlijk al over mijn grote verjaardagsfeest in Mei wanneer ik eindelijk 18 wordt! dat moeten we natuurlijk uitgebreid vieren! 

Om 21:00 uur sluit de winkel en zitten we nog even wat te kletsen terwijl we wachten op de bedrijfsleider om het pand gezamenlijk af te sluiten, we hebben het nog erg gezellig en besluiten ons om te kleden en een heerlijk avondje te gaan stappen (zoals meestal op de vrijdag en zaterdagavond en soms beginnen we al op de donderdagavond) in onze favoriete vaste kroeg de rode hond, waar Gabby een oogje heeft op de barman;)

Om 23:00 uur ben ik bij Gabby thuis om nog even gezellig voor te drinken, de apfelkorn smaakt heerlijk en we hebben nu al lol over hoe Gabby vanavond nou eens eindelijk die lekkere barman zal versieren. Maar ik bedenk me in eens dat ik haar nog moet vertellen over die man van gisteren (hij was zo leuk!!!) 

"Gabby ik moet je nog wat vertellen voor we gaan!" ik kwam gisteren toen ik met Emmely nog even in de rode hond was voor een drankje een leuke man tegen! Hij was met een vriend op stap en we zagen ze de hele tijd wel kijken maar besteedde er geen aandacht aan. Na een tijdje liep hij af om Emmely en vroeg haar of ik in een film speelde (hoe afgezaagd!) maar hij leek het serieus te menen dus Emmely zei vraag het haar anders zelf. En dat deed hij.

We hebben uiteindelijk dik anderhalf uur staan kletsen en het was zo gezellig! ik hoop zo dat hij er vanavond weer is! al heb ik wel het idee dat hij iets ouder is dan ik. Ik gok een jaar of 26... Ach zei Gabby dat maakt toch niet uit?? maar het is inmiddels 12 uur kom we gaan die kant op! 

Eenmaal in de kroeg kon ik het niet laten om continue om mij heen te kijken of ik hem ook zag! stom he! ik was zelfs vergeten z'n naam te vragen gisteren! Maar helaas ik zag hem niet.... 

de shotjes gingen er goed in en op een gegeven moment gingen Gabby en ik helemaal uit ons dak, en kwam zelfs de barman met ons mee dansen, zou hij dan toch ook een oogje hebben op Gabby, zou het?!?

En ineens daar zag ik hem! vlinders in mijn buik, een onbekend gevoel. 
Ik liep op hem af en begroette hem, we hebben gedanst en gedanst hij en ik, hij ik en z'n beste vriend (Jaap) en Gabby natuurlijk.de drank vloeide rijkelijk. 

En toen het laatste nummer alweer " het is tijd, de hoogste tijd, u wordt bedankt voor weer een avond.....

Nee he!! ik wil nog niet naar huis. Gabby ik vind hem zo leuk!! hoe oud zou hij zijn denk je?? Ik denk dat je gelijk hebt Emma een jaar of 26. Gabby zou ik hem zoenen? Em!!! hij is veel ouder dan wij? is dat wel gezond? En Em het kijkt zo eng uit zijn ogen! ik weet het niet hoor em! ik denk dat hij echt niet te vertrouwen is!

Eenmaal buiten voelde ik dat Gabby het niet goed keurde en vroeg ik hem te wachten op het bankje aan het water bij het bruggetje ik zou naar hem toe komen zodra ik Gabby thuis had afgezet, is goed lekkerding ik wacht daar op je.

Eenmaal Gabby thuis afgezet fietste ik snel naar het bankje bij het bruggetje, ik vroeg niet naar zijn leeftijd, gevoelsmatig wist ik dat het niet goed zat hij was te verstandig. We hebben dik anderhalf uur zitten kletsen op het bankje, hij vertelde dat hij me niet bij hem thuis kon uitnodigen omdat hij nog erg druk aan het verbouwen was en het een zootje was, maar dat hij me erg leuk vond en me hoopte echt nog vaker te zien!

Aan het eind van die avond zoenden we diep en innig zoals ik nog nooit gezoend had! Wauw! ik zoen! wauw hij vind me leuk! wauw oke ik ben verliefd!! 

Maar is dit wel de goede keuze?! Heeft Gabby gelijk? 

Zie ik je morgen weer vroeg ik hem?

Wie weet Emma... wie weet....

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je