{{ message.message }}
{{ button.text }}

lifehack spuitluiers!* must know!

​Iedereen kent ze wel.... De gevreesde *spuitluiers* maar wat nou als je dat enigzins kunt beperken? Lees verder en try out....

ojeee soms ruik je het van ver! Soms niet gelijk, maar de bruine vlekken in de romper veraden alles...... Een spuitluier! Een baby met een enorm remspoor zullen we maar zeggen..

Let op dit kan jouw dag veranderen! Het zit namelijk zo..... Je kan de luier redelijk strak vast plakken maar tegen dit natuurgeweld is niks opgewassen. De baby zet aan en de luier begeleidt de massa netjes via de achterkant naar buiten over de rug naar de schouderbladen. Jakkie!

Wat je kunt doen is aan de achterkant van de luier het randje naar binnen vouwen. Hierdoor begeleidt de luier de poep niet omhoog maar terug de luier in! Het is een soort golf beweging.

Natuurlijk zijn er ook nog de meest hevige spuitluiers waar je niks tegen doet.... Hopelijk hebben ze dan een romper aan met gevouwen schouders. Die kun je dus naar beneden uittrekken dat scheelt weer poep in het haar van je lieve baby :)

Goodluck!

Tags

Baby & Zo

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken