{{ message.message }}
{{ button.text }}

Life is like a rollercoaster

Zo, it's been a long time. Maar dan heb ik ook wat te vertellen over de afgelopen dagen.

Afbeelding blog 'Life is like a rollercoaster' Achtergrond blur afbeelding

Het leek goed te gaan. Leuke dingen gepland voor het weekend en man het weekend vrij#datkomtnooitvoor#magindekrant#liefde#genieten. Enig minpuntje, ik kreeg steeds meer last van uitslag rond mijn mond.

Vrijdag had ik opleiding. Ik volg de opleiding kindercoach. De uitslag werd erger en ik zag er slecht uit. Voelde mij ook zo, maar ging toch. Ik vond het heerlijk om met iets anders bezig te zijn dan gezin of huishouden#uitdesleur. 

Toen ineens bloedverlies, huh? Naja dat kan hoeft niet erg te zijn, toch? Ik dacht ik hou het in de gaten. Wel ondertussen mijn moeder ingelicht(we doen de opleiding samen.) Na nog 3x bloedte hebben gesignaleerd op het toilet toch maar de verloskundige gebeld. Ik mocht meteen naar de praktijk komen. Het was nog wel een uurtje rijden, maar de verloskundige zou op ons wachten.#fijn!

Mijn moeder afgezet bij mij thuis, voor de kids en omgeruild voor manlief die voor het eerst meeging naar de verloskundige.#gek

Hartje en echo waren goed en de baby vermaakte zich gelukkig prima.Fieuw, dat was ff spannend. Die avond viel ik om 20.15u inslaap en werd de volgende ochtend wakker#verygood.

Zaterdag hebben mijn man en ik een lezing bijgewoond, waar wij erg van hebben genoten van elkaar en de info die wij hebben verkregen. De kids waren naar de sinterklaasintocht met oma. Het was fijn om weer samen te zijn zonder kids. In de avond weer vroeg gaan slapen. Het was een mooie dag. 

Zondag zouden we bezoek krijgen, maar dat ging niet door. We waren erg moe en manlief moest nog wat werken. Overdag kon ik weinig tot niets uitvoeren. Ik merk dit vaker als een plan in duigen valt. Buiten dat was ik ook echt moe. Kindjes waren uit hun doen, ik denk dat de sinterklaasintocht indruk heeft gemaakt. En dan willen ze alleen maar bij mama hangen en jengelen. Daarom heeft manlief ook rustig aan wat opgeruimd en gekookt. Het eten was erg lekker en zo hebben we de dag mooi afgesloten.

Ondertussen liep "het huidprobleempje" nog steeds. Maandag durfde ik bijna de deur niet uit om mijn dochter naar school te brengen. En ik had erna ook centering pregnancy( allemaal zwangere vrouwen bijelkaar op consult bij de verloskundige en info en ervaringen delen.) Superleuk, alleen ik voelde me een beetje bekeken. 

Dat ik toch ben gegaan gaf mij een positieve boost, ik ging zelfs lopend mijn dochter ophalen van school.#diekanikvast afstrepen#bewegenisfijn. Thuis de kleinste op bed gelegd en met mijn dochter het eten voorbereid, want oma zou komen eten. Het was gezellig!

Rond half 9 had ik een afspraak met de dieetist. Ik kreeg meer last van mijn huid. Op de weg terug werd ik er zelfs helemaal onrustig van. Thuis aangekomen zei ik tegen mijn man; "bel de huisartsenpost het wordt steeds erger!" Ik kreeg een spuitje en moest toch mee naar het ziekenhuis, vanwege de zwangerschap. 

Gelukkig lig ik dit nu vanuit mijn bed te typen. Alles gaat prima, ik ben alleen nog heel duf. Ik had vanavond eigenlijk een etentje met vriendinnen. Heb ik bijna nooit! Balen, maarja gezondheid gaat voor.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je