{{ message.message }}
{{ button.text }}

Life is better when you are laughing

Aangestoken door andere mama’s hier op mamaplaats en het feit dat ik wel wat meer mag stilstaan bij de mooie en fijne dingen die gebeuren.

Afbeelding blog 'Life is better when you are laughing'

Hier mijn positieve blog!

Koningsdag

Vorige week woensdag was het Koningsdag. Normaal gesproken gaan we op deze dag even het dorp in om langs alle kleedjes te lopen, iets lekkers te eten om vervolgens weer naar huis te gaan. Dit jaar hadden we echter besloten om zelf op een kleedje te gaan zitten en dat was hartstikke leuk! We hadden het geluk dat het evenement naar binnen was verplaats, want helaas werkte het weer niet mee. We zaten dus mooi droog en tijdens de droge periodes buiten konden de kinderen even lekker gaan ravotten. Ik had gedacht dat het misschien wat lang (van 9.00-15.00 uur) zou zijn voor de kinderen, maar er waren genoeg kinderen waar ze tussendoor mee konden spelen. Ik ben trots op mijn schatjes en ze hebben ook nog eens 50 euro verdiend, hoe leuk is dat?

koningsdag_1462354212.jpg

Vrijdag 29 april

De laatste schooldag van de kinderen, want nu hebben ze lekker vakantie. Mijn dochter had speelgoedmorgen, ze mocht dus allemaal leuke dingen mee naar school nemen om mee te spelen. De mannen waren samen met mij thuis (toch een niet zo leuk ding, want de oudste was niet helemaal lekker). Om 12 uur ging ik mijn dochter weer ophalen en ze kwam helemaal glimmend uit school. Ze had namelijk allemaal mooie knutsels mee, maar ook het moederdagcadeau (wat ik natuurlijk nog niet mocht zien). Dat lekkere glimmende bekkie gaf mij zelf ook een blij gevoel.

's Middags kregen we onze eerste fruitbox geleverd die we hadden besteld. Een heerlijke grote doos vol met allemaal vers fruit!

vers%20fruit_1462354195.jpg

Nieuwe bril

Zaterdag gingen we de bril ophalen voor mijn jongste en aangezien we al vroeg wakker waren, stonden we om 9.05 uur al in de winkel. Hij was helemaal trots toen hij zijn bril op kreeg en werd nog blijer toen hij een mooi brillendoosje van disney er bij kreeg! Nadat we de bril hadden opgehaald, vonden we dat we het wel verdiend hadden om lekker een taartje ergens te gaan eten, een heerlijk momentje met het hele gezin. En hoe trots ben ik op dat kleine mannetje, dat hij vanaf de eerste minuut gewoon zijn bril heeft opgehouden, kanjer!

noud%20met%20bril_1462354530.jpg

Even lekker quality time voor ons saampjes

Het was een heerlijke morgen, maar toch was het ook even belangrijk om wat quality time samen te hebben, even alleen mijn man en ik. Het was eigenlijk een soort impuls idee om even samen lekker wat te gaan eten, dus moesten we zorgen dat de kinderen ook ergens terecht konden. Het leuke is altijd dat de kinderen dan het idee hebben dat we dat juist voor hun doen, omdat zij het zo leuk vinden om ergens anders te gaan eten. Win-win situatie dus :-) De kinderen lekker aan de soep en broodjes bij oma en wij lekker aan de biefstuk in het restaurant, top! En even geen vragende kinderstemmetjes om je heen hebben is ook wel even lekker.

“Ik heb je gemist mama”

Maandagochtend waren de twee oudsten natuurlijk vrij, maar de jongste ging wel gewoon naar de peuters. Het was even afwachten hoe hij zou reageren als wij hem met z’n drieen zouden droppen en weer zouden gaan, maar hij vond het prima. Met de oudsten even lekker boodschapjes gedaan en geknutseld en toen de jongste weer opgehaald. Toen hij me zag begon hij helemaal te stralen en kwam rennend naar me toe: “mamaaaaaaaaaaaa, ik heb je gemist!” Mijn hart maakte even een sprongetje en ik smolt helemaal, ik had hem ook gemist! Hij kwam helemaal trots naar mij toe, ook hij had een moederdagcadeautje gemaakt. “Deze ga ik voor jou verstoppen mama”. Dat is goed knul!

Wat waren nog meer mooie momenten deze week?

Ik heb mijn cadeautjes voor de mamaswap allemaal afgemaakt en ingepakt, nu nog een mooie doos er omheen maken en het is klaar voor verzending. Ik vond het echt weer super om te doen!

We hebben een kastje gekocht voor in onze tent, zo kunnen we van het zomer al onze spullen wat beter kwijt in de tent zonder dat we er overheen struikelen :-) Heerlijk om al weer even in zomerse sferen te zijn!

Ik word helemaal blij van het mooie weer wat eindelijk is aangebroken. Wat is een zonnetje toch goed voor mijn humeur, daar wordt iedereen toch blij van?!

En nu op naar een volgende geweldige week, hopen jullie mee?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je