{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lieve Mattie en Kirsten!

Nooit gedacht dat ik zou reageren in een blog op een nieuwsbericht, maar dit moet er even uit.

Afbeelding blog 'Lieve Mattie en Kirsten!' Achtergrond blur afbeelding

Lieve Mattie, ergens een onderbuikgevoel, waarom je al even afwezig was.. Wat een nieuws, het slingert mij en met mij vele andere ouders terug, naar hun ontmoeting met hun eigen bijzondere, kleine vechtertjes.. Een gepaste gefeliciteerd, want jullie hebben het toch geflikt! Papa en mama worden, na jullie gevecht om zwanger te raken.

Lieve Kirsten, wat er af en toe door je hoofd gaat, we kunnen het wel raden, een gedachte die menig moeder gehad heeft terwijl ze een blik naar de couveuse werpt.. Niet doen! Jij hebt de dames 26weken lang heel veel warmte en liefde gegeven! Wees daar trots op! 2 juli blijft een streefdatum, eentje die je nu vasthoudt als naar-huis-datum!

Lieve kleine meisjes, Vesper en Bo, jullie zijn het middelpunt van het nieuws vandaag, net als dat jullie vanaf zwangerschapsdag 1 al het middelpunt voor papa en mama zijn! Dametjes, vecht, en geniet van de voorzichtige aaitjes die papa en mama jullie liefdevol en met angst voor jullie tere huidjes zullen geven.

Maar vooral lieve Mattie en Kirsten, doe wat voor jullie goed voelt, je word geleeft, pak je slaap en maak keuzes waar je achter staat, niet omdat het van je verwacht word door wie dan ook.

Dikke knuffel en vele harten onder de riem! Sterkte met de blijdschap van het preemie-ouderschap!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je