{{ message.message }}
{{ button.text }}

Liefde is het allerbelangrijkste

De laatste tijd lees ik overal wat het beste is voor je kind en daarbij worden sommige moeders niet gespaard. Die opmerkingen....

Afbeelding blog 'Liefde is het allerbelangrijkste ' Achtergrond blur afbeelding

maar is één ding niet het allerbelangrijkste? Liefde! Zonder liefde kan een kind niet leven. Zonder die knuffels, de kusjes en complimenten wat zou er van je kind terecht komen?

Ik zag deze test voorbij komen en vond hem zo mooi.  Dit is precies wat ik denk! Een happy mommy zorgt voor een happy child! De ene doet dat met borstvoeding. Ik vond dat heerlijk en werd daar heel blij van. Maar bij een ander lukt het niet en geeft de fles. Lekker belangrijk. Als jij je maar goed voelt! Want een happy mommy zorgt voor een happy child. 

En het troosten van je kind? De ene voelt zich beter bij de ene methode dan de ander. Zolang zij jouw liefde voelen...

Voed je kind. Zorg dat je kind slaapt en kleding heeft... maar bovenal zorg dat je kind weet dat hij geliefd is. Daar groeit hij van. En tips? Tuurlijk zijn die welkom als je de mama maar in haar waarde laat. 

Liefde is het woord. Liefde voor je kind maar ook voor de mensen om je heen. Daar wordt de wereld een stuk mooier van. :-)

Heb jij de test van de foto gedaan? Ik ben benieuwd naar jouw antwoorden. Kijken hoeveel liefde daar in zit. :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je