{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lief, klein, waardevol manneke

Liefde voor jou, mijn kleine manneke, is niet te beschrijven en in woorden uit te drukken. Jij bent mijn wereld en veel meer dan dat.

Afbeelding blog 'Lief, klein, waardevol manneke' Achtergrond blur afbeelding

Lief manneke,

Wat ben je enorm bijzonder en niet alleen voor ons. Je bent het allereerste kleinkind van alle opa's en oma's. Je bent het allereerste achterkleinkind voor 3 kanten overgrootouders. Je bent ons allereerste kind en jij hebt ons laten zien hoe mooi het ouderschap is. Elke dag kijk ik naar je en ik geniet. Je bent slim, je bent lief, je bent leuk. Niets ten nadele van je vader, maar ik ben tot over mijn oren verliefd op jou. Als jij lacht, smelt ik. Als jij huilt, dan huil ik. Als jij met mij knuffelt, dan geniet ik. Niets of niemand kan mij meer ontroeren dan jij. Ik kan niet in woorden uitdrukken wat ik voor jou voel. Als ik zeg dat ik van je houd, dan omvat dat niet alles. Als ik zeg dat ik van je geniet, dan doe ik je tekort. Jij bent mijn alles en veel meer dan dat. Maar soms... dan haal je het bloed onder mijn nagels vandaan. Mijn lieve kleine (b) engeltje. 

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je