{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leven met pubers en een onmogelijke ex...

Mijn oudste dochter is de helft van de tijd bij mij, de helft van de tijd bij haar stiefvader, maar daar gaat het niet zo goed...

Afbeelding blog 'Leven met pubers en een onmogelijke ex...'

Donderdag, het was weer zo ver. Huilend werd ik gebeld door mijn oudste dochter. Haar stiefvader had haar er weer eens uit gezet. 

Overstuur kwam ze een uur na ons gesprek thuis. Al haar spullen had ze mee. Ik vroeg wat er was gebeurd. Het was eigenlijk weer om niks. Stiefvader had voor de verandering gekookt (dat doet hij alleen als hij er zin in heeft, meestal 'moet' m'n dochter bij mij eten). Dochter zei dat ze geen zin had in wat hij had gekookt, dat kan, ze is een 15-jarige, op en top puber. Toen ging stiefvader door het lint, hij heeft het eten weggegooid en meldde dat dochter haar spullen maar moest pakken en hij hoefde haar nooit weer te zien...

Natuurlijk belde hij dezelfde avond nog om zijn excuses aan te bieden. Maar hij beseft niet hoe erg hij haar kwetst. Tot 4u in de nacht heb ik met mijn dochter gezeten. Ze Heeft voornamelijk gehuild. Op vrijdag heb ik haar maar ziek gemeld. Zelf ben ik ook niet aan het werk gegaan, want ik kon haar echt niet alleen laten! Mijn grote meid was op dat moment een klein, kwetsbaar meisje. 

Dit is niet voor het eerst dat iets dergelijks voorvalt. Ik heb ook met mijn jongste gepraat en zij is doodsbang dat als ze tegen hem in gaat, dat ze om weggestuurd wordt.... dat kan toch niet langer zo? Voor mezelf is het ook niet fijn, want ik zit er maar steeds mee. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je