{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuke schoencadeautjes voor peuters en kleuters

Maar wat zijn nou leuke en betaalbare schoencadeautjes voor peuters en kleuters?

Jawel, het is alweer bijna zover; Sinterklaas komt weer aan in ons land! Een heerlijke familietraditie waarbij de kinderen hun schoen mogen zetten in de weken voorafgaand aan pakjesavond op 5 december. Maar wat zijn nou leuke en betaalbare schoencadeautjes voor peuters en kleuters?schoen

Eetbare Tips

Als je het leuk vindt om wat eetbaars in de schoen te doen, zijn er tal van mogelijkheden. En het hoeft echt niet allemaal duur te zijn. Er zijn in de supermarkten en overige winkels overal leuke dingetjes te koop zoals; -          Kleine zakjes chocolademunten -          Kleine sinterklaaspoppen van chocolade of spekjes Maar je kan ook zelf een wat meer verantwoorde traktatie maken. Je kan bijvoorbeeld worteltaart cup cakes maken, deze leuk in een cellofaanpapiertje inpakken met een leuk strikje en deze in de schoen doen. Maak hier dan een briefje bij dat Sinterklaas en zijn paard zo blij waren met de lekkere wortel(s) die in de schoen zaten, dat hij er een heerlijk gebakje van gemaakt heeft! Ook kan je een mandarijn of een appel op een leuke manier versieren, zodat het er voor peuters / kleuters interessant uit ziet. Maak er dan ook weer een leuk verhaaltje bij en ga deze dan vervolgens samen in stukjes snijden en opeten met een leuk Sinterklaasliedje op de achtergrond.

Kleine cadeautjes

De meeste peuters en kleuters worden heel blij als er een leuk ingepakt cadeautje in de schoen ligt! Tegenwoordig heb je bij veel drogisterijen (Kruidvat, Trekpleister), maar ook in de andere winkels (zoals Action, Zeeman, Wibra) heel veel leuke kleine dingen voor heel weinig geld. Denk bijvoorbeeld aan; -          Een autootje -          Een poppetje -          Een klein pakketje bouwstenen -          Een boekje -          Een kleurboek -          Een doosje klei -          Kleurpotloden/viltstiften -          Een zakje Playmobil Het leukste is om te proberen om dingen te geven die samen gecombineerd kunnen worden. Dus bijvoorbeeld eerst een pakje leuke gekleurde potloden, de keer erna een kleurboek. Dit kan je vaak al voor 1 euro per stuk kopen.

Ga naar budgetwinkels

Er zijn tal van mogelijkheden voor schoen cadeautjes voor je peuter of kleuter. Ga naar budgetwinkels, zoals hierboven genoemd en ga goed rondneuzen. Ook is het raadzaam om al ruim van te voren de folders in de gaten te houden en kleine schoencadeautjes te verzamelen in de aanbieding. Geschreven door mama Renate  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je