{{ message.message }}
{{ button.text }}

Leuk en leerzaam speelgoed: De Activiteiten Tuin

Afbeelding blog 'Leuk en leerzaam speelgoed: De Activiteiten Tuin'

Little Tikes

Little Tikes biedt kleurrijke en innovatieve kinderproducten van hoge kwaliteit. De producten van Little Tikes zijn gemaakt om in te spelen op het plezier en de fysieke- en sociale interactie. Het speelgoed stimuleert de geestelijke ontwikkeling, motoriek en nieuwsgierigheid van het kind. Dit is waar Little Tikes voor staat.

Met een ruim assortiment van speelgoed zoals de Cozy Coupe, de Big Car Carrier, de Rocking Horse, de Cottage Garden Playhouse en nu ook de Activity Garden, biedt Little Tikes dit voorjaar een breed scala aan producten waar kinderen en ouders veel plezier aan zullen beleven. Neem ook even een kijkje op de Facebook pagina van Little Tikes!

De Activiteiten Tuin

De Activity Garden™ is de nieuwste interactieve speelomgeving van Little Tikes waar kinderen vooral binnenshuis veel plezier aan beleven. Uiteraard kunnen de kids tijdens de zomermaanden ook buitenshuis met de Activity Garden™ spelen. Met dit nieuwste product van het merk Little Tikes kunnen kinderen vanaf 6 maanden (tot 3 jaar) hun motorische en creatieve vaardigheden verder ontwikkelen in een besloten en veilige omgeving. De prijswinnende Activity Garden™ van Little Tikes is vanaf komend voorjaar in Nederland verkrijgbaar.

Je kunt de activiteitentuin aanschaffen bij Bart Smit, Bol.com en Toys XL. De adviesprijs is €89,99. Maar als je er snel bij bent kun je nog gebruik maken van de Facebook aanbieding van Toys XL. Je krijgt dan namelijk €10 korting op de activiteitentuin (klik hier en bekijk de aanbieding)!

De multifunctionele Activity Garden™ moedigt kleine kinderen aan om hun leefomgeving op een speelse en educatieve manier te ontdekken. Met het openklapbare speelcentrum met onder andere een spiegel, leerklok, beweegbare dieren en onderdelen kunnen kleine kinderen hun motoriek volop ontwikkelen.

Spelenderwijs gaan ze aan de slag met één van de vele vormen van vermaak die de Activiteiten Tuin te bieden heeft. De set is voorzien van een kruipbaan, deuren die open en dicht gaan, een telescoop, diverse geluiden en nog veel meer, zoals hierboven genoemd, om zelf te ontdekken.

Last but not least: De Activiteiten Tuin is erg makkelijk om in elkaar te zetten en ook weer op te bergen.

Impressie

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je