{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker spekkie?! Maar niet heus

De wondere wereld van etensgeurtjes, of eigenlijk, mijn intense afkeer hiervan

Afbeelding blog 'Lekker spekkie?! Maar niet heus'

Er heeft een klein wonder plaatsgevonden. Ik ben zwanger, yaay! Na mij weken ziek te hebben gevoeld, zonder dat ik de relatie legde, kwam ik hier achter. Na een nachtje weinig slaap (shock!)(de kleine is niet lang geleden 1 geworden), zijn we super happy.

Net als tijdens mijn vorige zwangerschap veranderde mijn smaak. Van werkelijk alles word ik misselijk, om gek van te worden. Het door mij eens zo geliefde bacon/spek...ik kan het niet meer verdragen. Smerig!!! Gebakken vlees geur? Bah! Ik vraag mij af waardoor ik zo'n ontzettende afkeer heb van vlees, en dan met name varkensvlees. Herken je dit ook? Of ligt het gewoon aan mij :p 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je