{{ message.message }}
{{ button.text }}

LaQ constructiespeelgoed Blijfwijs.nl

Afbeelding blog 'LaQ constructiespeelgoed Blijfwijs.nl'

LaQ (spreek uit "La Kjoe") het nieuwe constructiespeelgoed van Nederland! Stap in de wereld van LaQ, verbaas je over de eindeloze mogelijkheden en ontdek de magische klik van LaQ. Met de bouwstenen van LaQ kun eindeloos bouwen en creëren. Maak met de 7 soorten bouwstenen van LaQ ieder bouwwerk dat je in je hoofd hebt. Er zitten geen grenzen aan jouw fantasie met LaQ.

Kijk op Blijfwijs.nl welke verschillende dozen verkrijgbaar zijn.

Auto's, ruimteschepen, hijskranen, haaien, insecten, dinosauriërs, paarden, een dierentuin, een complete stad, een maquette, een droomwereld ..... Laat je fantasie de vrije loop en bouw het maar. Alles is mogelijk met LaQ.

LaQ bestaat uit 7 verschillende bouwstenen. Twee bouwsteentjes (de vierkante en de rechte) zijn de basissteentjes. Met de andere 5 steentjes kun je omhoog bouwen, een hoek maken, een bocht maken, enz. De 7 verschillende onderdeeltjes zijn verkrijgbaar in 10 mooie kleuren. Ten slotte heeft LaQ nog 4 speciale onderdelen. Namelijk 2 maten wielen en 2 maten assen. Deze kun je gebruiken voor voertuigen maar ook vooar andere draaiende creaties.

LaQ is spelen en leren tegelijk!

Door te spelen met LaQ leren kinderen onbewust vele vaardigheden aan. Spelen met LaQ draagt bij aan de ontwikkeling op diverse gebieden: ruimtelijk inzicht; fijne  motoriek; gevoel voor kleur en vorm; fantasie en creativiteit; emotionele- en sociale ontwikkeling; concentratievermogen; gestructureerd denken en doorzettingsvermogen.

Om deze redenen is LaQ dan ook zeer geschikt voor gebruik op scholen (basisonderwijs, speciaal onderwijs, technisch onderwijs), revalidatiecentra, ouderenzorg, kinderopvang, begeleiding van kinderen met stoornis in autisme spectrum en voor hoogbegaafde kinderen en hoogsensitieve kinderen.

Je koopt laQ bij Blijfwijs.nl. Kijk op Blijfwijs.nl voor meer informatie.

Veel bouwplezier!

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je