{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laatste week paaz #5

​Daar lig ik dan, in een lege kamer, een leeg prikbord en een lege kast. En ik? Ik voel me net zo leeg.

Afbeelding blog 'Laatste week paaz #5'

vanmorgen om 8 uur word mijn bloed geprikt.  "Zo mevrouw we gaan u prikken en u krijgt de uitslag eind van de middag van de psychiater" "oke bedankt" zeg ik terwijl ik mijn arm strek en een vuist maak. 

Zoooooooo mijn laatste volle dag op de paaz. Ik werp een blik op mijn week overzicht, hierin heb ik bezoekers, afspraken bij psychiater of psycholoog of andere belangrijke dingen staan. Die ik zeker weten niet mag vergeten. Ik zie alleen bij vrijdag ONTSLAG staan en kijk dan snel naar vandaag. Consultatiebureau? Consultatiebureau! 10:00 uur. Hoe kan ik het vergeten. Stom stom stom. Ik haat het dat ik zo veel vergeet. Nou hup B op de arm en op richting de auto. Ik rij nog even snel naar huis om de eerste tassen af te zetten en spullen te pakken voor B. Veel te vroeg zijn wel bij het consultatiebureau. Maar ik ben blij want ben nu al moe van dat gehaast. 

Na de nodige check kunnen we weer terug naar het ziekenhuis. Onderweg stop ik nog bij de bakker om 2 grote taarten te halen. Uitgeput en gehaast kom ik terug in het ziekenhuis. Ik geef B zijn fruithapje en ga naar therapie. "Hoe ga ik dit ooit doen!" Vraag ik mezelf af. Ik ben kapot! We gaan lunchen, daarna kom een vriendin langs! Ik heb haar zo gemist maar ben onwijs moe. Ergens baal ik dat ik niet even kan slapen. Ik besluit om met haar naar een babywinkel te lopen. Hier koop ik wat spullen voor B gewoon omdat ik dat leuk vind. 

Daarna heb ik weer therapie. Hij is dit keer erg saai en langdradig terwijl ik al zo moe ben! Na therapie ga ik mijn kamer verder opruimen. Ik kan mijn prikbord nog niet leeghalen  want de tranen springen in mijn ogen. Met mijn maatje van de paaz ga ik uit eten hier in de buurt, als afscheid, niet voor altijd maar voor nu. Ze trakteert me (ik ben het er nog steeds niet mee eens) omdat het er erg druk word vertrekken we op tijd terug, een voordeel als je met iemand van de paaz eet. Haha

Nu heb ik toch maar mijn kamer helemaal leeg gehaald. Want morgen om 10 uur zal ik uit mijn kamer moeten. Nu is het dan echt zover. Na 9 weken ga ik weer thuis wonen. Kijk ik er naar uit? Nee. Zie ik er tegenop? Nee. Ik ben gewoon leeg, maar misschien is dat juist goed.

Tags

Mom life

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken