{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Laat mij maar slapen mama..."

Is het zover? Zou het dan toch voor haar eerste verjaardag???

Afbeelding blog '"Laat mij maar slapen mama..."'

In een eerdere blog vertelde ik jullie al over mijn 'strijd' met de dagindeling van onze mini. Ik heb toen geprobeerd om het een en ander om te gooien zodat ze wat vroeger op de dag zou gaan slapen en dus ook in de avonden beter zou slapen.

Want s'avonds slapen, nee dat was niks voor onze baby. s'nachts gelukkig wel maar mevrouw de directrice vond een uur of 11 s'avonds vroeg genoeg om te gaan slapen. Persoonlijk vond ik dit niet zo erg. We hadden nu elke avond nog even een momentje samen, ik gaf haar altijd tussen 10 en 11 een flesje, nog even lekker samen kroelen op de bank en dan naar bed.

Maar jullie lezen het goed, dat is nu verleden tijd!

Sinds enige tijd slaapt madammeke namelijk WEL s'avonds. En zelfs zo lekker dat ze nou niet echt bepaald blij werd van ons avondritueel.. Zodra ik haar wakker maakte voor het flesje was het brullen miepen en saggerijnen. Niet echt meer een fijn kroelmomentje dus. (Voorheen werd ze op de dagen dat ze wel per ongeluk in slaap viel nog wel zelf wakker rond 10en)

Daarom hebben we besloten dat het nu dan toch echt tijd is om haar niet meer wakker te maken en haar gewoon lekker te laten slapen. Ze slaapt zo lekker diep en vast na het avondeten, het is gewoon niet nodig om haar dan wakker te maken. ( En eerlijk gezegd is het natuurlijk belachelijk dat ze nog een avondfles kreeg, ik bedoel ze is al bijna 1 hoor *ahum*)

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je