{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laat jij je kind weleens alleen?

Een schoolgaand kind en een slapende baby / peuter zijn niet altijd eenvoudig te combineren. Laat jij je kind weleens alleen?

Afbeelding blog 'Laat jij je kind weleens alleen?'

Nog even gauw een boodschap doen, de jongste slaapt en de oudste zit op school. Hoe doe jij dat: laat jij je kind weleens alleen? Ik merk dat dit een groot dilemma / taboe is onder moeders. Toen de oudste naar school ging en de jongste nog sliep liet ik de oudste overblijven. Toen het overblijven geen succes bleek, 'rende' ik weleens op en neer tussen school en thuis ( 2 minuten ) Toch heb ik nooit begrepen dat sommige moeders daarna nog uitgebreid hun boodschappen gaan doen, terwijl één van de kinderen thuis slaapt.

Hoe sta jij daar tegenover? Ik ben erg benieuwd!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je