{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laat je kids op een speelse manier kennis maken met de echte wereld!


Pink or Blue

AfbeeldingSinds augustus 2012 is www.pinkorblue.nl dé shop waar je voordelig autostoelen, kinderwagens, luiers en meer koopt. Met meer dan 15.000 artikelen, waarvan 6.500 artikelen vallen onder de categorie speelgoed. Hier vind je ook alle cadeautjes voor de feestdagen, geboortes en verjaardagen. De zachtste knuffeldoekjes, vrolijke ballen en de leukste mobielen zijn te vinden in de Babywereld. Peuters en kinderen kunnen hun energie helemaal kwijt op loopfietsjes, skelters, skateboards, maar ook lekker bouwen met Haba en LEGO, op avontuur met Playmobil.

Wat mag het zijn?

Speelgoed waar je kleine de echte wereld mee kan naspelen is niet alleen leuk, maar ook erg leerzaam. Hoor je jouw kind al vrolijk vragen “Wat mag het zijn?”. Wat kinderen al spelenderwijs in hun eigen winkeltje leren, zullen ze later ook gebruiken als ze zelf gaan winkelen. De klanten begroeten, groente en fruit wegen of omgaan met geld, dit en meer biedt je kleine een goede basis om deze vaardigheden te ontwikkelen. Voor sommige kinderen is het soms nog wat moeilijk om uit te leggen of te begrijpen wat papa en mama precies doen, met het juiste speelgoed kunnen ze dit naspelen en begrijpen ze vaak beter waarom het belangrijk is dat een bouwer een veiligheidsbril of handschoenen moet dragen. Natuurlijk wordt het klussen op de zaterdag met een speelwerkbank naast die van papa ook wel extra leuk.

Spelend leren en ontwikkelen

Op Pink or Blue vind je een groot aanbod aan leuk speelgoed voor jonge en oude kinderen wat niet alleen leuk is, maar ook ten goede komt aan de ontwikkeling van je kind. Voor kleine kinderen zijn de eerste voertuigen bijvoorbeeld loopfietsjes of loopauto’s een goede manier om kracht in de benen te ontwikkelen. Als je kleine wat ouder en groter is kan hij gaan beginnen met fietsen. Kinderen die al hebben gespeeld met o.a. loopfietsjes leren makkelijker fietsen omdat ze vaak al hebben geleerd hoe ze hun evenwicht moeten controleren. Voor het ontwikkelen van de fijne motoriek kun je denken aan bouwstenen en legpuzzels, maar ook aan kleuren en bijvoorbeeld knutselen met klei.

Cadeautips van Pink or Blue

Soms is het lastig om een leuk cadeau uit te zoeken voor een verjaardagskind. Op de homepage van Pink or Blue vind je een speelgoedadviseur. Geef enkel aan of het een cadeau voor een jongen of voor een meisje is en hoe oud hij of zij is. Vervolgens krijg je leuke cadeautips te zien. Kortom, de leukste cadeaus vind je dus op www.pinkorblue.nl. Bestellingen worden al vanaf €20 gratis thuisbezorgd. Pinkorblue  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je