{{ message.message }}
{{ button.text }}

Laat die vakantie maar komen!

Wat zijn jullie vakantieplannen? Bij ons gaat de eerste al van start komend weekend, ik kijk er al naar uit!

Afbeelding blog 'Laat die vakantie maar komen!'

Vanaf half November was het drukte op het bedrijf. Gelukkig is die eerder afgelopen dan de afgelopen jaren. Dat roept om tijd voor ons lieve gezinnetje! Komende vrijdag vertrekken we voor een lang weekendje weg, we gaan lekker met de kindjes zwemmen, spelen en gek doen bij de Eemhof. 

Mijn oudste dochter is gek van zwembaden met glijbanen, voor haar is een park met een gaaf zwembad dus al voldoende. De jongste kan ook lekker genieten van het water. Het is echt even tijd voor ons om er uit te zijn samen. Naast het vele werken van mijn vriend, zie ik nog altijd een beetje af met die bacterie in mijn lichaam. Althans, ze gaan onderzoeken wat het precies gaat zijn. Hopelijk krijg ik morgen eens wat te horen en kan het opgelost worden. En in het weekend gaan we snel even langs bij mijn familie, waardoor je nooit echt alle tijd voor elkaar neemt. Of in huis is er wel wat te vinden om op te ruimen. Al neem ik tussendoor heel bewust tijd voor onze meisjes hoor!

Vorige week zijn we onze nieuwe auto gaan ophalen, en nu noemt de oudste het continu onze 'vakantie auto'. Duurde lang voordat we uitgelegd kregen dat we niet direct na het ophalen zouden vertrekken en dat we hem na de vakantie niet terug in moesten leveren.

Daarnaast mogen we in juli een weekendje mee met mijn ouders en aanhang. We gaan dan lekker een weekendje weg in Nederland en daar lekker even ontspannen samen. Daarmee hebben we ook het familiebedrijf, dus naast hele weken werk, is het fijn om ook ontspanning te zoeken met elkaar.

Ook hebben we de zomervakantie maar direct geboekt, we gaan lekker naar de Dordogne deze zomer. Ook weer lekker gezocht op sta caravans met een mooi zwembad en glijbanen! De oudste is niet te houden, dus laat alles maar snel komen!

Nu ik mijn verhaal typ, begin ik toch wel erg in de zomerstemming te komen. Al zou het zonnetje ook wel aanwezig mogen zijn!

Wat zijn jullie vakantieplannen? :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je