{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kwak, kwak, daar komen Gonnie en haar vriendjes aan!

Onlangs stond er een gave win-actie op Mamaplaats. Eentje waar mijn hart (en van de kids) een sprongetje van ging maken.

Afbeelding blog 'Kwak, kwak, daar komen Gonnie en haar vriendjes aan!'

'Weet jij een leuke naam voor de tweeling gansjes uit het nieuwe boekje van Olivier Dunrea? Doe mee en win één van de 10 beurstassen en het nieuwe boekje plus een verrassing...'

Mijn kids zijn dol op boekjes. Ze gaan regelmatig op de bank zitten met een boekje of kruipen op mijn schoot en vragen of ik ze wil voorlezen. Kleuter en Diva kunnen allebei vol spanning luisteren naar het verhaal. Het leukste vinden ze als mama voorleest met gekke stemmetjes. Het verhaal komt tot leven. Ik zie ze genieten en dat is voor mij, heel cliché, ook weer een ultiem genietmoment.

Toen ik de winactie op Mamaplaats zag staan besloot ik een kans te wagen. Ik vroeg Kleuter en Diva om een naam te verzinnen. Kleuter kwam meteen aan met de naam Gijs en Diva riep zonder te aarzelen de naam Pleun. Als zeer volgzame moeder heb ik de namen ingevuld en op verzenden gedrukt. Eigenlijk was ik de hele actie alweer vergeten, ik hou dat soort dingen niet bij. Totdat ik een mailtje kreeg. Van Mamaplaats. Dat ik één van de gelukkige winnaars was van de beurstas. Supergaaf!

En weet je wat het allerleukste was? Het uitpakken van het pakket dat we eind vorige week in ontvangst mochten nemen! Kleuter was die dag ziek thuis, maar fleurde helemaal op bij het zien van het pakket. Samen met zijn zusje scheurde hij de verpakking open. En daar zaten maar liefst drie prachtige boeken in. Plus een vrolijke shopper voor mama. “Handig voor de boodschappen mama”, zei Kleuter.

Kleuter en Diva klommen ieder met een eigen boekje op de bank. Ze riepen mij. Of ik de boekjes alsjeblieft voor wilde lezen. Dat deed ik. Met heel veel plezier. Inmiddels hebben we de boekjes al heel vaak gelezen, vooral het flapjesboek '

Gonnie en vriendjes in ganzenpas' is favoriet. Ook al heeft Diva de flapjes ruim 100 keer opengemaakt, toch blijft het spannend of het plaatje erachter nog steeds hetzelfde is. Dit grote boek met mooie pretjes is een echte aanrader! 

Namens Kleuter, Diva en mijzelf wil ik Mamaplaats en Uitgeverij Gottmer onwijs bedanken voor dit super cadeau!
    

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je