{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kwaaltjes en klachtjes

​Ik ben voor het eerst zwanger en dan ook nog met al lichamelijke beperkingen. Ik probeer niet te zeuren maar soms moet het

Afbeelding blog 'Kwaaltjes en klachtjes' Achtergrond blur afbeelding

al voor we wisten dat ik zwanger ben was ik misselijk,  moe en heel verdrietig ik schoof dit af op veel werken omdat ik net bij een nieuwe baan ben begonnen. 

Toen ik.het eenmaal wist dat er iets groeide in mijn buik ga je op een andere manier kijken naar je klachten.  Me gewichtstoename en me steken in me lies. Alles was opeens logisch.  

De steken in me lies baren me zorgen.  Ik heb een lies die volledig kapot is van binnen,  dit is een trauma van een hockeystick die met.volle vaart in mijn lies is geslagen. Er zit kraakbeen in Los en ik.heb ong een half jaar op krukken gelopen om te revalideren. Echter heeft er toen een arts geroepen (ja tegen een 16 jarig meisje)  "als jij bevalt kan je nooit meer lopen" 

Super prettig dus als je Dat vanaf dag 1 al voelt.  Ik bespreek dit met de verloskundige en zei geeft aan een grote kans te zien dat het een ziekenhuis bevalling wordt of zelfs een keizersnee.  

Daarnaast heb ik van mezelf al een lage onstabiele bloeddruk (orthostatische hypotensie genoemd)  en door de zwangerschap nog lager. Met een laagte punt van 80 over 50 en ong 3 a 5 keer flauw vallen. Ook dit is besproken en een extra aanleiding voor een evt. Keizersnede.  

Ik ben gelukkig met de dag minder misselijk en minder flauw maar na bloedafname van een paar buisjes voor testen moet ik zeggen dat ik eventjes een terugval heb. Ik wordt getest op vitamine d en daar is een groot tekort 23/50 dus snel aan de vitamine Dpillen die mijn  moeder snel komt brengen.  dat werkt snel en gelukkig is het ook lekker zonnig buiten.  

Maar ondanks al deze mini klachtjes die natuurlijk ook prachtige strieas en een super dikke buik met 12 weken met zich mee.brengen ga ik.gewoon.genieten hoewel.zoon blog wel lekker is om.tegen aan te zeuren 

🐞  Heb je een suggestie, of werkt er iets niet? Laat het ons weten! Probleem Melden
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken