{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kusjes op de mond geven

Hillary Duff werd bekritiseerd omdat ze een foto op twitter plaatste, waar ze haar 4-jarige zoontje een kus op de mond gaf.

Afbeelding blog 'Kusjes op de mond geven' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik nog geen kind had, vond ik het zoenen van je kind op de mond een beetje vreemd. Ook vind ik zo'n foto een beetje storend. Maar sinds ik zelf een zoon heb, ben ik gek op zijn kusjes. Kindjes weten nog niets over kussen op de wang natuurlijk. Soms is hij vrijgevig met zijn kusjes en soms moet ik er om vragen. Maar die kusjes op de mond vind ik tegenwoordig heel lief. 

Terwijl ik ooit zei dat ik dat nooit zelf zou doen. Wat kunnen mensen toch veranderen als ze een kind hebben. Eigenlijk vind ik dat je best je kind een kus op de mond mag geven. Maar het delen van foto's hiervan vind ik toch eigenlijk niet kunnen. Die liefde is toch privé. Kleffe stelletjes met zoendood irriteren me ook eigenlijk op Facebook en zou ik zelf niet delen.

Maar het is toch de keuze van iedereen zelf. Wat vinden jullie kan kussen op de mond of helemaal niet? 

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je