{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koningskind geboren!

Tijdens de inhuldiging werd in Ede een koningskind geboren. Lees hier meer over het koningskind >>

Afbeelding blog 'Koningskind geboren!'
Afgelopen dinsdag was het zo ver, Beatrix deed afstand van de troon en haar zoon Willem- Alexander is koning geworden.Tijdens de inhuldiging werd in Ede een koningskind geboren.  

Nieuwe koning

Er worden 400 kinderen per dag geboren in Nederland, dus dat er een baby’tje wordt geboren op de dag dat Willem- Alexander wordt gekroond is niet zo spraakmakend. Maar toch is dit kindje bijzonder, hij is namelijk vernoemd naar onze nieuwe koning. koningskindje ‘’Feestelijke Kroningsdag in ziekenhuis Ede: baby Alexander geboren om 11.05 uur’’, dit is wat het ziekenhuis in Ede twitterde toen de baby ter wereld kwam. Baby Alexander weeg 4370 gram en hij is kerngezond.  

Alexander

De dag voor de geboorte was er nog enige discussie over de naam. Toen bekend werd dat de baby op de dag van de inhuldiging geboren zou worden, wisten de ouders het zeker: hij moest Alexander gaan heten. De volledige naam van de kersverse baby is Alexander Vincent. De ouders houden van Koninklijke namen. Zo heet hun oudste dochter Laetitia, vernoemd naar de Spaanse Kroonprises, en de jongste heet Amalia. Het koningskind en zijn ouders, Katja en Marco, maken het goed. Katja en Marco zijn dolgelukkig met hun Alexander.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je