{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kom jij ook naar het grootste kinderfeest van Nederland?

Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert het evenement Invites!

Afbeelding blog 'Kom jij ook naar het grootste kinderfeest van Nederland?'

Geen zin om paaseitjes te zoeken of saai aan de paasbrunch te zitten? Attractie- & Vakantiepark Slagharen organiseert op zaterdag 20 en zondag 21 april het evenement Invites “Het grootste kinderfeest van Nederland”! 

Vorig jaar werd YouTube@Slagharen georganiseerd en draaide het event voornamelijk om de bekende YouTubers Kalvijn, Milan, Bokado en Vaeltax. Tijdens Invites komen er ook een aantal YouTubers, maar Slagharen wil er voornamelijk een feestje van maken samen met jullie!

Kom je ook op ons feestje?

Doe mee met de leuke activiteiten en feest mee met DJ Bee op het fonteinplein! Op zaterdag kun je leren handletteren en meedoen met de Topmodel kleurwedstrijd. Het hele weekend is er een heuse Playstation Game Area, waar je lekker kunt gamen. Ga het lasergevecht aan in de Nerfgun Arena en maak kans op gave prijzen.

Zaterdag komen Bibi en Sterre Koning langs. Ontmoet ze tijdens de meet & greet of stel ze al jouw vragen tijdens de Q&A. Sterre zal ook nog een aantal liedjes zingen. Zondag kun je Ronald ontmoeten, al jouw vragen stellen en Ronald geeft samen met Wilbert en Derka a.k.a. de verdomde buurman een spetterend optreden. Bezoek de live Forniteshows van Royalistiq en leer alle tips & tricks.

Vergeet niet om in de attracties te gaan! Maak een spectaculaire rit in de Gold Rush of stap in de wilde stieren van El Torito. Geniet van het mooie uitzicht in de Big Wheel of maak een tocht door het Wilde Westen in de Wild West Adventure. Pas je op voor watervallen en beren? 

Maak jouw eigen Invites t-shirt in John’s Craftmans shop en geniet van een welverdiende pauze bij een van de vele restaurant

Ben jij jarig op 20 of 21 april? Dan heb jij gratis toegang tijdens Invites, vier jouw verjaardag samen met ons!

Kom samen met jouw familie, vriendjes en vriendinnetje naar Invites en maak er een feestje van! 

Sponsored: Dit artikel is geschreven in samenwerking met Attractie- en vakantiepark Slagharen.

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je