{{ message.message }}
{{ button.text }}

koffie en mn allereerste blog

mijn blog zal gaan over mn kinderen en ouderschap . over de belevenissen die wij dagelijks mee maken

Afbeelding blog 'koffie en mn allereerste blog ' Achtergrond blur afbeelding

mn eerste blog.

Ik ben absoluut geen computertechnicus , en dit word echt mn eerste vuurdoop als blogger . Ik zit nu ook  in de keuken met mn kop koffie te overdenken hoe en wat ik als eerste blog moet schrijven . 

mn kleine koekiemonster bradley ligt heerlijk te mopperen in zn wipstoeltje , en ik zit te praktiseren hoe ik straks de logistiek weer op orde krijg , met het ophalen van mn dochter van school . Ik denk dat veel andere mama's die net een 2e kindje hebben , ook weleens te maken hebben met dit probleem .

voor de moeders die ook alles op de fiets moeten doen dan hahah.  Ikzelf heb een hele lieve moeder/oma die ons voorzien heeft van een maxicosihouder voor op de fiets . iets waarvan ik nooit een voorstander ben geweest , en het afkeurde als ik weer zo wiebelding zag langsfietsen . Maar wat niet anders kan moet wel uitgeprobeerd worden.

En ja ik moet nu toegeven dat het na veel oefenen een ideaal vervoersmiddel is . MITS ik hobbels vermijd en kleine stukjes fiets . De kleine man is er in ieder geval fan van , en slaapt heerlijk door alles heen . en dat voor iemand met twee linkerhanden en een hoog pechfactor toch een schouderklopje waardt . DANK U OMA !! 

Toch zullen veel blogs die ik zal gaan schrijven gaan over de meest schattige voetjes van mn kleine man . 

om maar even van de hak op de tak te springen . wij kregen met twintig weken te horen dat hij klompvoetjes heeft , en zitten nu dus midden in een langdurig traject en komen al van een aardig eindje . ik, hoop ook dat andere ouders die in hetzelfde schuitje zitten het lezen en we  elkander kunnen adviseren . en ervaringen kunnen delen . 

mn volgende blog volgt snel , 

liefs 

sanne

ps foto omgekeerd , verstandloos van computers niet wetende hoe ik hm moet roteren , errug handig . 

Tags: #Baby & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je