{{ message.message }}
{{ button.text }}

Koester die Geluksmomentjes

Week 2/9 fulltime werken zit er bijna op! Wat een drukte om me heen elke dag, zeg! Gelukkig is het ook een gezelige week :)

Afbeelding blog 'Koester die Geluksmomentjes'

Wat een week was het weer zeg!! In plaats van 15-18 uur per week werk ik er nu ongeveer 35! Dat vind ik best wel veel. Eigenlijk té veel, maar dit fulltime is niet voor altijd!

Nadat ik vanmiddag thuis kwam met de kids, net van het KDV, hielt ik een grote schoonmaak. Onze geliefde goudvissen zwommen al een aantal dagen in water wat niet eens meer op water leek. De afwas liep weg. Bakken met kruimels hadden zich genesteld in mijn vloer kleed. Ik vond echt OVERAL sokken! De kattebak meurde en er staan nog 3 volle vuilnis zakken naast de voor deur op het balkon. BAH! 

Hoe doen andere full time werkende ouders dit?!

Maar het is nu weer netjes, voor zolang dat duurt..

Toch kende deze week ook veel geluks momentjes!! Die ik graag even deel :)

Geluksmomentje #1

Maandag: Speeltuin met de kids!! Meneertje lekker gespeeld. Mevrouw dik ingepakt in de wagen, die heeft lekker geslapen en toch een goede frisse neus gehaald, was goed voor haar want ze was goed ziekjes (40,5!). 

IMG_20160318_213516_1458333334.JPG

In de speeltuin kwamen mijn lieve vrienden W&L even lekker buurten, die trouwens weer bij elkaar zijn :D. 

Geluksmomentje #2

Sushi gegeten met mijn vriend lief! Eindelijkkk!! Oh lieve Sushi, wat had ik je gemist!! Oh en ook gekaas fondued bij mijn mama deze week, mmmmm!! 

Geluksmomentje #3

Het tweede fietsstoeltje is gemonteerd! Ik heb nu officieel mijn Pakezel fiets en ben ik De Pakezel Mama!! Beide kids vonden het vandaag super leuk op de fiets! Ookal moest ik 2x stoppen om gevallen knuffels en spenen van de straat te rapen, Oops.

Geluksmomentje #4

Meneer heeft op het KDV op de wc geplast!!! Zoooooo trotssss!!

Geluktmomentje #5

'Hurt' opgenomen met mijn Broer! Wauw, ik had het onderschat! Maar het is goed gegaan! Nu ben ik mega zenuwachtig en benieuwd aan het wachten op het eind resultaat!!

IMG_20160318_212307_1458333871.JPG

Geluksmomentje #6

Moestuinen op het aanrecht met Meneer :)

Geluksmomentje #7

De eerste aarbeien van het jaar en Meneer anti fruit at een stukje!! (Verstopt tussen de yoghurt en hij dacht dat het een smartie was.. Hij slikte perongeluk een stukje door met kippevel rillingen en al, spuugde daarna de andere helft uit.) hahaha!

Geluksmomentje #8

De knuffel brigade in de bolderkar! S'avonds nadat ik ze had opgehaalt bij het KDV besloot ik er een bolderkar race van de maken. Ze gilde het uit van plezier! Lekker in het fijne avond zonnetje, hmmm.

DSC_4960_1458334238.JPG

Geluksmomentje #9

Documantaire "Cobain" op Netflix!!! Nog niet gekeken, but i will!! OMG!!

Geluksmomentje #10

Vanmiddag vond Meneer een doosje Goudkuipje.. Goudkuipje ja!! Papa de slordervos!! Lekker kliederen en smeerkaas likken, hihi.

IMG_20160318_215601_1458334579.JPG

It has been sooooo busy, but also a lot of fun!! Op naar de volgende full time week.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je