{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderloos weekend betekent me time

Wanneer onze prachtige dochter bij opa en oma logeert heb ik tijd voor mezelf.

Afbeelding blog 'Kinderloos weekend betekent me time' Achtergrond blur afbeelding

Tijd om te ontspannen en te doen waar ik zin in heb. Normaal plan ik alles omdat ik natuurlijk continu rekening moet houden met m'n vermoeidheid. En ik ben iemand die altijd de kleine dame in m'n plannen meeneem. Waar ik ga daar gaat zij mee. Op een of andere manier is dit voor m'n man niet vanzelfsprekend. Als hij haar meeneemt is dit omdat ik dan kan slapen.

Een keer per week ga ik sporten. Heerlijk even iets voor mezelf doen. Lekker me uitleven tijdens de zumba, wat ik al jaren doe. Nu is het voornemen wel om het twee keer per week te gaan doen, maar zoals het vaak bij voornemens gaat is het een uitstel dingetje. Wat eigenlijk vooral komt doordat ik voor sport oppas moet regelen en dat voor twee keer in de week een 1,5 uur lastig is (vind ik). Nu is m'n man bezig met wisselen van werk waardoor hij als het goed is minder wisselende diensten heeft dus wie weet in de toekomst.

Weer terug naar me time. Eerst noemde ik het altijd mamatijd, maar een vriendin zei heel terecht dat het me time is. Even geen mama zijn en vooral rekening met mezelf houden.

Dit weekend is zo'n weekend. Lina gaat altijd bij mijn ouders logeren en zowel zij als opa en oma vinden dit leuk. Ze is net opgehaald en zondag kom ik haar weer ophalen. En wat ik ga doen?

Ik ga vanavond heerlijk naar de sauna met een vriendin en twee ochtenden uitslapen! Verder zie ik wel. Heb ik zin om morgen de hele dag te luieren dan doe ik dat want nu kan het. 

Genieten van het weekend is wat hier op het programma staat. Ik hoop dat voor jullie ook.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je