{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderkamer

Afbeelding blog 'Kinderkamer'

Dilemma kinderkamer kleuren.............

hoevaak ik wel niet bij bouwmarkten, kinder winkels, websites alle kinderkamers heb bekeken maar nooit naar mij zin iets heb kunnen vinden.

Wij kregen te horen dat het een jongen werd en ik dacht ik wil geen standaard blauwe kamer, ik zag bij de bouwmarkt lime groen behang en dacht WOW dat is het.

Volgende dillema niet heel de kamer word lime groen want dan heeft je kind meteen een oogaandoening als die zijn ogen open doet hahaha

Ik zag een super leuk behang erbij liggen zwart zilver wit lime groen gestreept en dacht ja hoor 2 muren van elk behangetje dat word hem.  Zijn bedje en kast en commode werd toch wit en zijn atributen dan maar wit en lime groen met zilver.

De kleuren gaven we aan iedereen door en wat kregen we veel leuke spullen in die kleuren zeg en wat is der veel te vinden.

We kregen veel positieve reacties op zijn kamer en zijn erg blij dat we deze kleuren hebben genomen. Wij dachten eerst dit is echt te fel maar na dat al zijn spullen erin stonden viel het erg mee.

Hieronder nog wat foto`s van zijn kamer alleen de muurstickers van fiep westendorp zie je er niet op staan maar deze zijn later erop gekomen erg leuk bij de hema gekocht!

Hond en poes dus ook nog leerzaam.

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je