{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kinderen verteld dat er een kindje bij komt

Zondagochtend, met de kinderen in bed. 'We hebben een verassing'. Er komt weer een kindje bij.

Afbeelding blog 'Kinderen verteld dat er een kindje bij komt'

Goedemorgen! We zijn inmiddels zelf van de eerste schrik bekomen en weten nu bijna een week dat ik zwanger ben van ons 4e verassingskindje.

Onze oudste dochter (wordt in februari al 12) kwam bij ons liggen en we haalden onze dochter (bijna 8) en zoontje (bijna 3) er ook bij. Eerst de vraag gesteld of het nog paste, met z'n 5 in bed. Ging net, kregen we als antwoord. Mijn man gaf toen als antwoord dat we dan maar een groter bed moesten maken, als we met z'n 6en zijn.

Mijn dochters keken me ongelovig aan, met tranen. Ik zag dat ze wat vermoedden, maar niets durfden te zeggen. Ja, het is echt waar. Maar op school nog niets vertellen! Scheelt dat ze al zelf naar school kunnen en mn beginnende buikje nog even verborgen kan houden. De dames zijn blij, maar vinden het apart. Wij moeten er ook nog aan wennen, maar..... Ik ben pas 5 weken en 4 dagen. M'n man en ik willen niet meer geheimzinnig doen als het gaat om bijvoorbeeld namen, zorgen, ruimte indeling etc.

Morgen gaan de kinderen naar opa en oma, de meiden kunnen hun mond wel houden. Maar vrezen dat zoonlief z'n mond voorbij praat.

Dus vanmiddag maar een bezoekje brengen om te vertellen. De eerste echo is inmiddels gepland voor 14 oktober, dat duurt me veel te lang. Aangezien ik op wat moeheid na, eigenlijk nergens last van heb en me wel zorgen maak.

Anyway,  fijn weekend!

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je