{{ message.message }}
{{ button.text }}

"Kinderen? Onbetaalbaar!"

Je kindje vasthouden voor de eerste keer: Een onbetaalbare ervaring. Later gaat zo'n kindje vaak studeren of op zichzelf wonen en dat is tegenwoordig helaas ook onbetaalbaar. Daarom zet zo’n 90% van alle ouders zet geld opzij voor de toekomst van hun kind. Logisch, zou je denken.

Afbeelding blog '"Kinderen? Onbetaalbaar!"'

Sparen of beleggen?

Gezien de lage spaarrente kiezen steeds meer ouders tegenwoordig voor beleggen. Zeker ook omdat het nog even duurt voordat het kind het geld nodig heeft. Beleggen is risicovoller, maar levert over een periode van bijvoorbeeld 18 jaar meestal meer op dan sparen.

De kinderrekening van Brand New Day is een beleggingsrekening op naam van jouw kind. Met deze rekening zet je geld opzij voor de toekomst van het kind: een studie, rijbewijs, wereldreis of wat dan ook. Er zijn geen verplichtingen, alleen dat als je geld stort, er een minimum van €25 is. Dit geld wordt belegt in maar liefst 1.650 verschillende aandelen en 2.400 obligaties. De verdeling bepaal je zelf.

Ingewikkeld? Welnee, je opent de rekening gewoon online, in 5 minuten.

Op deze website lees je alles over de kinderrekening, de beleggingsfondsen en de rendementen.

Heb jij wel eens aan beleggen gedacht of doe je het al? Laat het weten in een reactie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je