{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwemmen met een Baby van 0 en 1

Afbeelding blog 'Zwemmen met een Baby van 0 en 1' Achtergrond blur afbeelding

Straks voor het eerst zwemmen met Ties. En Vigo mag ook mee, we hebben uiteraard versterking van oma. Ik zie ook niet in hoe ik dit soort dingen moet organiseren met twee kleintjes.

De kinderwagen mag niet mee het zwembad in wat dus inhoud dat vigo moet lopen of getild moet worden. Ik zie mezelf al gaan als pakezel... 1 kind op elke arm en dan nog ergens de zwemtas, je portemonnee etc. Kom je bij de balie heb je geen handen vrij om te betalen... Of je zet vigo neer en die rent alle hokjes langs ? waar ik dus geen tijd heb om in te grijpen omdat ik Ties moet omkleden ??

Het leven van een moeder gaat niet over rozen ?? 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je