{{ message.message }}
{{ button.text }}

zwemmen

Afbeelding blog 'zwemmen'

Vorige week met mijn dochter van 2,5 weer eens wezen zwemmen. We deden dit geregeld, maar vanwege mijn zwangerschap e.d. is het er wat bij gebleven.  Elize is gek op zwemmen! Elize echter is wel heel eigenwijs en we mogen haar dan ook absoluut niet vasthouden. Gelukkig is dit ook niet nodig met haar swimsafe en bandjes om.

Deze keer waren haar 2 nichtjes ook mee Brianna (5) en Donja (1). Voor Donja was het de eerste keer! Ze vond het super leuk, maar toen ze moe werd begon ze het koud te krijgen.

We gaan altijd naar de blauwe golf in Leeuwarden. De kinderen weten het precies wanneer de golven komen en weten dan niet hoe snel ze in het bewuste zwembad moeten komen. Ook zit Elize vol van de bubbels en de paraplu!

Buiten hebben ze een super leuke speeltuin, een groot springkussen en vele klimtoestellen. Omdat het nu mooi weer was hebben ze ook even buiten kunnen spelen.

Wanneer gingen jullie voor het eerst met jullie kleine zwemmen? Elize was al ruim 1 jaar geweest ofzo? Ik weet het niet goed meer. Hoe oud moet een baby zijn om te kunnen zwemmen? Naar mijn mening moeten ze i.i.g. kunnen zitten. Hoe vaak gaan jullie zwemmen. Ik probeer sowieso 1x in de maand. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je