{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwemles en nog zo klein

Zwemmen, wat leren kinderen van 4 jaar veel ! Ke beseft pas later hoeveel ze allemaal al moeten leren op jonge leeftijd! Wat ben ik trots

Afbeelding blog 'Zwemles en nog zo klein '

Vandaag weer een dagje naar zwemles! Nu ongeveer een half jaar bezig, maar wat gaat dit snel! Kinderen leren op dit moment meer als dat ze waarschijnlijk ooit op latere leeftijd zullen doen! Het is kijkles en dit betekend mee in het zwembad en kijken wat de kinderen al geleerd hebben, daar gaat m'n kleine topper zonder dat ze beseft dat ik soms het gevoel heb het water in te moeten zwemt ze een aantal baantjes heen en weer. Ze doet het zo goed dat alle bandjes en kurkjes afmogen, weer een stukje dichter bij het diploma en weer een super trotse meid die nu zonder dat ze iets om heeft het water inspringt ! Oke ik hou m'n hart vast , maar als ik haar zie zwemmen vallen de zenuwen weg en denk ik m'n kleine meisje binnen een paar maanden heb je dit geflikt ! Wat ben je een topper ! Ongelooflijk trots zit ik aan de kant net als de rest van de papa's en mama's ! Elke keer zegt ze als ze voorbij komt, goed he mama? Dan denk ik je bent een topper. Vervolgens mogen ze spelen en neemt juf nog even het woord! Daar komt het ze mag door naar het laatste bad! Met een glimlach gaan we naar huis ! Ik wil bij haar zijn de hele dag! Ik besef dat mijn kleintjes ineens groot worden!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je