{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zwaar depressief aan het worden.

Vorige week donderdag kreeg mijn vriend een opstaande voet ontslag gelukkig is hij bij de bond ingeschreven en helpen hem nu ook maar toch.

Afbeelding blog 'Zwaar depressief aan het worden.' Achtergrond blur afbeelding

Het is zo zwaar om nu voor me zoontje te zorgen en me vriend vrolijk te houden en daarbij ook nog me moeder elke week verzorgen omdat zij sinds de feestdagen weet dat zij botkanker heeft en nu dus niet lang kan staan en ik haar dus een beetje opvrolijkt met haar eerste kleinzoon en haar helpt met eten maken voor der. Dan krijg ik ook nog eens afgelopen donderdag erbij dat me vriend opstaande voet is ontslagen met een ongeldige rede gelukkig ging gelijk de bond voor me vriend er achter aan alleen het punt nu is zijn werk houd zijn geld vast waardoor ik me druk ga lopen maken hoe ik alles moet gaan betalen met een koophuis en een kind. Gelukkig heb ik ook nog me schoonouders waar we dan eens kunnen eten dus dat scheelt dan wel in de koste maar toch ik voel me er niet goed bij vooral dat ik niks voor me kind kan kopen. Dus hoop stress en dat probeer ik dan te verbergen voor me zoontje.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je