{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoveel keus... Maar wat is nou echt leuk speelgoed?

Zoveel speelgoed in huis en toch maar met weinig zich lang kunnen vermaken. Wat is nou echt leuk speelgoed van een knul van bijna 1,5 jaar.

Afbeelding blog 'Zoveel keus... Maar wat is nou echt leuk speelgoed?'

De kast op de foto is dus volledig gevuld met speelgoed van ons zoontje. Ik zal je zeggen dit is niet eens alles ! 
Op zolder staat ook nog een heleboel. Daar hebben we nog een soort speelkamer waar hij zich dus ook nog wel eens kan vermaken. En dan hebben we nog een racebaan met heel veel autootjes (en heel veel muziekjes die allemaal door elkaar herrie maken haha).

Op zich kan ons zoontje zich nog redelijk vermaken. Vooral auto's zijn erg geliefd. Gefascineerd kan hij een tijd aan de wielen draaien zonder er verder wat mee te doen. De auto met afstandbediening horende bij de racebaan is ook nog leuk. Maar voor de rest is alles eigenlijk leuk voor 2 seconden. Dan wordt het snel aan papa of mama gegeven die er dan iets mee moeten doen of meneer is gelijk alweer door met iets anders. 
Misschien is het ook gewoon teveel keus dat hij heeft dat is best een reële kans, maar ik heb vaak ook het idee dat hij gewoon snel uitgekeken is omdat hij iets uitdagenders wil. 

Maarja wat is dus leuk speelgoed voor een knul van bijna 1,5jaar. Ik kom op internet op zoveel van het zelfde uit. Het liefste wil ik iets wat niet elektronisch is, want inmiddels zijn er geluidjes genoeg in huis. Wat het vaak nog lastig maakt is dat hij in zijn hoofd soms al veel verder is dan hij motorisch aan kan, wat dan ook weer voor de nodige drift kan zorgen.

Waar spelen jullie kindjes graag mee? Tips zijn welkom!  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je