{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoontje aan het tandenknarsen?!?

17 maanden, welgeteld 4 tanden en 1 kies... en het lijkt wel of hij regelmatig aan het tandenknarsen is.

Afbeelding blog 'Zoontje aan het tandenknarsen?!?' Achtergrond blur afbeelding

Mijn zoontje is inmiddels nu bijna 1,5 jaar (17maanden). Hij heeft welgeteld 4 tanden en 1 kies. Hij kreeg pas rond zijn eerste verjaardag zijn eerste tand. Ik stond wel even raar te kijken dat hij na 4 tanden ineens een kies kreeg! Als je goed kijkt zie je dat er meer tanden aan zitten te komen dus waarschijnlijk gaan er veel tegelijk doorkomen. Dat zullen wel weer een aantal nachtjes nachtbraken worden.

Wat me nu dus laatste tijd opvalt is dat ik hem hoor tandenknarsen. Ik vraag me serieus af hoe dan, want die tandjes zijn best klein en ik vind het dus wel een prestatie dat hij deze op elkaar krijgt. 
Ik vind het echt zo'n naar geluid om te horen! Hij doet het gelukkig niet dagelijks en ook geen hele dag door, maar toch vraag ik me af waar het vandaan komt en of ik hier iets mee zou kunnen. Heb wel al beetje zitten googlen en schijnt dat het toch best nog wel vaak voorkomt. Maar brr dat geluid van dat geknars..... 

Herkennen jullie dit bij jullie kleintjes? Deden jullie er iets mee of ging het vanzelf weer over? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je