{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoontje 1,5 jaar droomt heel erg

Mijn zoontje van 16 maanden is al anderhalve maand verschrikkelijk aan het dromen, waardoor hij huilt in zijn slaap..

Afbeelding blog 'Zoontje 1,5 jaar droomt heel erg'

Mijn zoontje is nu 16,5 maand. Het slapen is sinds 14,5 maand ernstig veranderd. Ieder nacht ligt hij verschrikkelijk te dromen. Hij is dan niet wakker, maar maakt huilgeluiden in zijn slaap. Ik moet er elke nacht wel zo'n 7 keer naar toe, om hem tot rust te brengen.

Als ik er niet naar toe ga, dan wordt hij wakker van zijn eigen gehuil, en ben ik een hele tijd mee bezig, om hem weer in slaap te krijgen.Na 2 maanden ben ik het wel een beetje beu aan het worden. Mijn slaapgebrek wordt alsmaar groter, en ik weet niet wat ik er aan kan veranderen.

Kent iemand dit probleem?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je