{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zoomer! You're best friend..

Mijn vriend is allergisch voor zo'n beetje alles wat haren heeft.. Een huisdier zit er niet in, dus dachten een tof cadeau te halen!

Afbeelding blog 'Zoomer! You're best friend..'

Tadaa! Zoomer! Robot hond..

image_1459248352.jpeg

Zoomer is nieuw.. Althans vrij nieuw in Nederland. Hij heeft een kattenvriendje en dino maatje. Zoomer is vrij prijzig 79,95 (goedkoopste aanbieding!) maar schijnt echt door te kunnen gaan voor speelse pup en beste vriend voor jouw kindje. 

Zoomer kent 30 commando's en luistert naar jouw stem! Hij luistert onder andere naar de volgende commando's en dit is grappig om te zien:

  • Zoomer ga zitten
  • Zoomer ga liggen
  • Zoomer speel dood
  • Zoomer zing een liedje
  • Ga plassen
  • Houdt de wacht
  • Laat het geld zien (geheime commando)
  • Doe een koe na (iets in die richting / geheim commando)

To be honest..

Wij vinden het een beetje een teleurstelling voor dat geld. De helft van de commando's verzin je niet, maar heb je ook niks aan. Of althans, de kids niet. Wij hebben m gekocht voor mn dochter's vijfde verjaardag afgelopen december. Zoomer is een week echt leuk geweest! Daarna heeft hij vooral in z'n "mand" gelegen.. 

M'n dochter moet namelijk wel precies de woorden van de commando's noemen anders luistert hij niet. Daarnaast luistert hij beter des te vaker je met hem speelt. Dit is voor m'n dochter best lastig, daar is ze misschien te jong voor of te ongeduldig.

Zoomer raakt op na een halfuurtje/driekwartier intensief gebruik en moet daarna vrij lang in de oplader. 

Mijn zoontje van 1 jaar vindt 'm overigens geweldig! Hij wijst tegenwoordiger naar Zoomer en dan zetten wij m aan. Hij pakt en slaat de hond. Ook kruipt hij 'm achterna en kijkt vol bewondering hoe de hond als een dolle heen en weer rijdt. 

Al met al?

Ik persoonlijk vind Zoomer het geld niet waard. Het is duur speelgoed voor mijn zoontje van 1 om mee te stoeien. En mijn dochter? Tsja.. Die heeft nog steeds liever een echte hond ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je