{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zomertijd: Ik mis je kom terug als je blieft!

Onze zoon zijn biologische klok staat vast en hij wordt altijd om dezelfde tijd wakker.

Afbeelding blog 'Zomertijd: Ik mis je kom terug als je blieft!' Achtergrond blur afbeelding

Onze zoon zijn biologische klok staat vast en hij wordt altijd om dezelfde tijd wakker. 

Tijdens de zomertijd is dat 07.00 uur een hele gewone normale tijd. Wij moeten dan ook wakker worden en zijn zus lief ook. Echter nu tijdens de wintertijd, ja hoor je raadt het al, is meneertje om 06.00 uur wakker! En dat iedere ochtend weer. 

We hebben al verschillende dingen geprobeerd om hem later wakker te laten worden zoals later op bed leggen, 's ochtends pas om 07.00 uur hem uit bed halen en tussen 06.00 en 07.00 dus hem vertellen dat het nog geen tijd is om wakker te worden en dat hij weer moet gaan slapen, maar niets lijkt te helpen. Die biologische klok staat vast geroest... Maar die van ons niet hahah

Ik kan nu dus alleen maar hopen dat het toch nog gaat gebeuren dat meneertje besluit om 07.00 uur wakker te worden en tot die tijd gaan we vroeg naar bed en vroeg uit bed. Ach ja zo heb je wel wat aan je dag (misschien dat ik alvast wat van mijn opruim woede kwijt kan in dat vroege uurtje ;-) ), maar voor nu is het nog steeds wennen aan onze vroege vogel.

Hebben jullie nog ideeën hoe ik de biologische klok van mijn ventje een uur vooruit kan zetten ?? :-D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je