{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo ongelooflijk trots

Mijn kinderen, mijn trots. Wie had dat ooit gedacht... Ik 3 kinderen....

Afbeelding blog 'Zo ongelooflijk trots' Achtergrond blur afbeelding

ik loop op straat. 

Ineens word ik overmand door een gevoel van geluk, van trots.

Een paar jaar geleden had ik nog geen kinderen, en waren we volop bezig met het krijgen van kinderen. Het lukte niet vanzelf en we waren in de medische molen terecht gekomen. Onderzoeken volgde, en ook een operatie.

Nu, 5 jaar later, loop ik op straat. 

Ik duw een kinderwagen met een baby erin. Erachter staat een bijna peuter op een meerijdplankje. Huj houdt zich stevig vast met 1 hand aan de kinderwagen. Met zijn andere hand houdt hij stevig zijn grote broer vast, de bijna kleuter. En ik? Ik loop erachter. Ik aanschouw dit fenomeen en voel me trots. Trots dat mijn 3 kinderen zo mooi gelukt zijn en (nu nog) blij zijn met elkaar. Ik hoop dat dat altijd zo zal blijven.

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je