{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zo dochter, zo moeder

Mama's van tegenwoordig willen hippe moeders zijn en steeds meer op hun dochters lijken. Ze kleden zich ook graag hetzelfde als hun kinderen

Afbeelding blog 'Zo dochter, zo moeder' Achtergrond blur afbeelding

Moeders van tegenwoordig zijn hip en willen steeds meer op hun dochters lijken. Ze dragen dan ook graag dezelfde kleding als hun jonge mini-me’s. Een bekend voorbeeld is Madonna die bijvoorbeeld graag snuffelt bij dochter Lola in de kast. En niet alleen kleding, maar ook schoenen, sieraden en tassen worden gedeeld. Geen wonder dus, dat veel moeders de hippe kindertassen van tegenwoordig ook erg kunnen waarderen. En daar spelen de twee oerhollandse merken Zebra Trends en De Kunstboer met hun tassencollecties goed op in.


Hippe moeders

Bling bling safari

Elk seizoen ontwerpt het merk Zebra Trends een nieuwe collectie met mooie prints. De Zebra Trends tassen zijn erg girly en bling bling door gebruik van glitter, zilver en goud. Dit seizoen zijn de stoere Zebra Prints, girly Flower en bling bling Zilver tassen nieuw in de collectie. Deze hippe Zebra Trends tassen zijn erg populair bij moeders én dochters!

Kitchy & cute

Jim de Boer, alias “De Kunstboer” is het creatieve brein achter het gelijknamige nederlandse merk. De tassen van De Kunstboer zijn ontworpen in een typische kitscherige Kunstboer-stijl met kekke prints. Deze stijl kun je omschrijven als “glitter&glamour, kitchy&cute” en daar houden wij van! Maar ook jongensmoeders worden niet vergeten. Zij shoppen naast die leuke tas voor zichzelf meteen een stoere boybag mee voor hun zoon.

zebra trends tas zebra met groen hart       de kunstboer kindertas girlybag starry bag chiwawa

Shop nu deze fantastische kindertassen in de leuke webwinkel Hippebeestjes.nl.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je