{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zindelijkheid training van mijn dochter van bijna 3

Mijn dochter van bijna drie was op vakantie zindelijk en nu thuis wil ze niets meer van de wc weten. Iemand ervaring hiermee?

Afbeelding blog 'Zindelijkheid training van mijn dochter van bijna 3'

we zijn net terug van een heerlijke vakantie in Frankrijk. De reis ging gelukkig super goed en de kinderen hebben zich prima vermaakt in de auto. Een hele opluchting, toch altijd wel spannend om  voor het eerst zover te rijden met twee kleintjes. 

Op de camping hadden we een hele mooie plek en lekker dicht bij het toilet gebouw. Hier hadden ze een ideaal kinder wctje. We waren al een tijdje met onze dochter bezig om haar zindelijk te krijgen, dit ging met euro's en downs. Ze was gelijk helemaal weg van het wctje en deed alle plasjes op de wc, alleen het poepen wilde ze niet, dat was geen probleem. Super trots natuurlijk dat ze alles op de wc deed en zelfs uitstapjes gingen zonder luier erg goed, natuurlijk wel eens een ongelukje maar verder niets aan de hand. 

We zijn nu weer thuis en wil ze helemaal niets meer van de wc weten. De eerste ochtend voor 10uur waten er al drie broeken nat. Dus nu maar weer een luier om, hebben jullie hier ook ervaring mee en hoe krijg ik haar weer enthousiast voor de wc.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je