{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zindelijkheid geen problemen

Zo dat ging snel de zindelijkheidstraining van de jongste. Hij volgde zo het goede voorbeeld van zijn broer. Erg fijn

Afbeelding blog 'Zindelijkheid geen problemen' Achtergrond blur afbeelding
Dat leverde haast geen problemen op de zindelijkheidstraining van mijn jongste telg. Zo had ik met de oudste veel problemen, maar ging het bij jongste bijna vanzelf. Hij gaf steeds aan dat hij naar de wc wilde en dan zette ik hem er ook op. Hij deed vervolgens niks en dan daarna had hij het in zijn luier gedaan. Ik dacht dat moet maar eens afgelopen zijn. Dus ik de hele zondag hem zonder luier laten lopen. Natuurlijk wel 5 ongelukjes en dat vond hij uiteraard niet leuk. Hij die nacht weer slapen en ik haalde hem er de volgende dag uit. Hij zei: "Mamma luier uit, ik moet naar de wc en plassen". En ja hoor hij deed zijn plasje gewoon op de wc. Hij heeft daarna nog wel wat ongelukjes gehad, maar niet veel en gaat nu gewoon naar de wc. En eergisteren heb ik het ook de nachten geprobeerd en ja hoor dat werkte ook. Hij was gewoon super droog en heeft niet in bed geplast. Dus ik ben echt super trots op mijn kleine man. Het lijkt erop dat het luiertijdperk voorbij is. En dat is erg fijn ook i.v.m. de financiën. Scheelt ook enorm veel centjes. En die centjes kunnen wij mooi gebruiken om weer lekker met elkaar op vakantie te gaan. Er staan er namelijk weer een paar gepland. We gaan weer samen met zijn drieën op pad. En daar hebben we veel zin in. Dus dag luiers.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je