{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zindelijkheid

Waarom is het zo lastig? Hoelang belonen? Hoe maken je poepen aantrekkelijk/makkelijker? en wanneer 's nachts droog?

Afbeelding blog 'Zindelijkheid' Achtergrond blur afbeelding

Inmiddels hebben we het aardig op de rit.. de potjes training. Elize heeft echter goeie dagen en minder goeie dagen.  Als we visite hebben heeft ze duidelijk een minder goede dag.  We kunnen haar dan nog beter een luier om doen, want ze plast en poept dan echt niet op het potje. Poepen is sowieso al een lastig iets blijkt. Ze heeft 2x op het potje gepoept en voor de rest in haar onderbroek of luier.  Ik heb haar al gezegd wanneer poepen op het potje wat eng is ze ook best om een luier mag vragen, maar dat doet ze niet. Wanneer ze gepoept heeft in de luier of onderbroek dan ontkent ze dit ook wanneer we haar dit vragen. Is dit uit schaamte? Wil ze dat niet een schone onderbroek of luier? Vindt ze dat zelf dat niet vies? Blijkbaar! Bij het plassen is eigenlijk ook altijd haar onderbroekje nog wel een beetje nat, want de eerste druppels komen in haar onderbroek en dan komt ze bij pas bij ons dat ze moet plassen en gaat de rest in het potje.

Hoe zorg ik ervoor dat ook die eerste druppels  ook in het potje belanden? En hoe maak ik poepen op het potje makkelijker/aantrekkelijker? Hoelang houd ik het stickertje plakken en het belonen met cadeautjes aan?  Deden jullie je kind nog een luier aan bij visite? Want ik ben daar eigenlijk wel wat op tegen, vanwege het uitzenden van gemixte signalen. Hoeveel tijd heeft het jullie gekost voordat jullie kind overdag goed droog was en wanneer hebben jullie besloten ook ’s nachts de luier af te laten?

 Ben nu een ruime maand bezig, maar ben nog niet echt tevreden. Tja misschien wil ik ook wel te snel hoor. Ze is van de week  3 jaar geworden, dus ik vind niet dat ik teveel vraag. Ben erg benieuwd hoe dat bij jullie ging.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je