{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zindelijk worden van je kindje

Het aanpakken van het zindelijk worden van je kindje

Afbeelding blog 'Zindelijk worden van je kindje'

Zindelijk worden van je kindje

Mijn dochter is nu twee jaar en ik wil met een zindelijkheidstraining gaan starten voor haar. Ik ben al begonnen met haar dagelijks op een potje te zetten.Ik heb haar ook al op de toilet gezet. De eerste paar keer ging het heel goed op het potje. Nu heeft ze al een aantal dagen niets gedaan.

Meestal zet ik mijn dochter na het slapen, na het eten op het potje. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen van het zindelijk worden van je kindje. Ging het goed? Hoe lang heeft het geduurd ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je