{{ message.message }}
{{ button.text }}

Zindelijk!!!

Cadeautjes, stickers, stempels, wat hebben we niet gebruikt. Maar het heeft zijn vruchten af geworpen. Nu nog van het potje af....maar ook dat is gelukt!

Afbeelding blog 'Zindelijk!!!' Achtergrond blur afbeelding

Nou daar zijn we weer met de zindelijkheidsblog ;-) ! Het gaat helemaal toppie met onze kleine meid.Op een enkel ongelukje na, door het drukke spelen vergeet ze het dan even, zijn we nu dan van de luiers af overdag. Dat scheelt een hoop !! Alleen wilde onze meid niet poepen op het kdv. Dus met maar weer een poging tot omkoping ;-) als ze zou poepen dan kreeg ze een cadeautje van papa en mama. Nou zo gebeurd, luna poept op het kdv en kwam thuis vragen om haar cadeautje!! Haha! Nou een mooie loopfiets heeft ze gekregen, ook omdat we zo trots zijn op haar dat ze zo snel zindelijk is geworden. Maar helaas was het een eenmalige actie op het kdv. Dus dan maar weer iets nieuws verzinnen want ze houdt het net zo lang op tot ze thuis is met gevolg....buikpijn. OP het kdv extra veel gevraagd, gewoon op wc gezet, potje geprobeerd maar ze doet niks. Idee nummer 2...bij de blokker een zet van 16 uitdeelboekjes gekocht van Woezel en Pip. Ze is gek op lezen en op W&P. Dus bij elke x dat ze poept op het kdv krijgt ze een boekje...stand tot nu is 2 boekjes over 2 weken. Ze poept nu van de 2 dagen dat ze er is meestal 1x. We hopen dat dit verder stimuleert en dat ze snel ook daar gaat poepen. Nou dat was wel weer een plas en poep verhaaltje maar we zijn gewoon ontzetten trots op ons meisje en hopen dat we ook andere mama;s er mee kunnen helpen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je