{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ziet mijn dochter wel genoeg?

Mijn dochtertje van 2 hangt er dichtbij der papier wanneer ze aan het tekenen of kleuren enzovoort is.

Afbeelding blog 'Ziet mijn dochter wel genoeg?'

Mijn dochtertje van 2 hangt er dichtbij der papier wanneer ze aan het tekenen of kleuren enzovoort is. Is dit gewoon de leeftijd? Ze doet het ook als ze bij oma is, soms denk ik bij mijn eigen, kan het nog dichterbij ???? Je ziet toch niks zo. Ik heb al een bril sinds ik 11 jaar oud ben en man al zo goed als heel zijn leven. Dus het zou ons niks verbazen of ze ook een bril nodig heeft. Op de psz hebben ze nog niet echt gemerkt dat ze er dicht op hangt maar ze kleurt daar ook niet veel, ze is er 2/5 of 3 uur per dag. 4x in de week. We hebben daar aangegeven dat ze in de thuis omgeving dicht op der papier hangt en de vraag of ze het daar ook in de gaten willen houden. Als ik zo kijk naar de andere dingen heb ik niet het gevoel dat ze slecht ziet, van een afstand ziet ze mij, ze herkent mensen en dingen, ze loopt nergens tegen aan of zo tenzij ze de andere kant uitkijkt en toch rechtdoor loopt haha. Het is even afwachten en ze laten haar nu wel wat meer tekenen daar, we houden het in de gaten en anders toch naar de oogarts, wil ook niet nog 9 maanden wachten voordat ze 3 is en het bij het consultatie bureau word getest.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je